Diacron bvba


Ninoofsesteenweg 223 1760 Roosdaal
054 33 07 50 Klik om te bellen

Over Diacron bvba

Onze onderneming, opgericht op 3 november 1997, is al sinds haar ontstaan gespecialiseerd in boringen en zaagwerken in gewapend beton, sloopwerken met diamant gereedschappen, chemische verankeringen, en schuren en frezen van betonoppervlakken.

Dankzij een flexibele en een professionele aanpak (reeds 30 jaar ervaring van de bestuurder), aangevuld met de immens belangrijke expertise, behoort onze onderneming tot de top binnen het domein. Dit heeft als gevolg dat wij actief zijn over heel België, in zowel de private, industriële en openbare sector.

Om de continuïteit van onze diensten te vrijwaren, werken wij enkel en alleen met de beste machines, en besteden wij ook veel aandacht aan de vernieuwing van ons machinepark. Deze vernieuwing gaat gepaard met een andere topprioriteit binnen onze onderneming: veiligheid.

Sinds 2009 is ons bedrijf VCA gecertificeerd. Het certificaat is een systeem ter evaluatie van de veiligheid. Hiermee kunnen wij aantonen dat we de nodige veiligheidsmaatregelen treffen om de risico’s voor onze werknemers en die van de opdrachtgever zo veel mogelijk te beperken.

In het kader van het VCA Certificaat wordt ons materiaal 3 maandelijks tot jaarlijks gekeurd door Vinçotte.

Producten

Balkons
Gevel panelen
Groot prefab
Klein prefab
Maatwerk
Structuur elementen
Trappen
Vloer elementen
Vloeren
Wanden

Onze locatie

Logo Diacron bvba

Diacron bvba

Diacron bvba


Ninoofsesteenweg 223 1760 Roosdaal
054 33 07 50 Klik om te bellen